13 лютого у Васьковицькому ліцеї відбулося семінарське засідання вчителів інформатики


Успіх приходить до того, хто робить те, що найбільше любить.  (М.Форбс) 
 Вже вкотре збираються вчителі інформатики, щоб перейняти досвід своїх колег. Гостей приймав Васьковицький ліцей.
Семінар на тему:
«Формування інформаційно-цифрової компетентності в контексті Нова українська школа». Завданням було як поєднати знання, вміння, досвід та здібності вчителя який забезпечує успішне розв’язання різноманітних проблем, що потребують застосування ІКТ з інноваційними підходами.  Відкриття семінару розпочалося з директора Васьковицького ліцею Анатолія Івановича Баранівського, який презентував вчительсько-учнівський колектив ліцею, матеріально-технічну базу ліцею, напрямками роботи та досягненнями ліцею.
П
ід керівництвом вчителя інформатики Анатолія Івановича Васяновича на високому педагогічному рівні проведенно урок на тему: «Правила запису формул у табличному процесорі. Копіювання і переміщення формул. Поняття про модифікацію формул», на якому учні 7 класу активно та зацікавлено працювали за комп’ютерами, виконуючи цікаві завдання, розв’язували вправи, проявили відмінні знання.
Підсумки семінару підбили голова районного методичного об’єднання вчителів інформатики  Бойко В.В., вчителі ділилися враженнями та обмінювалися досвідом, висловили подяку адміністрації ліцею та вчителям за добру роботу та відмінну організацію роботи семінару.
Юлія Ісмаїлова








Коментарі