День знань у нашому ліцеї


1 вересня знову залунали шкільні дзвінки і покликали всіх учнів за парти. З новими силами, натхненням та ідеями повернулись до ліцею й наші учні. 

Урочиста лінійка почалась привітанням педагога-організатора, Маліновської С.М., яка також запросила на лінійку найголовніших героїв у цей день - учнів 1 та 11 класу. Здобувачі освіти вітали інших учнів школи, вчителів, один одного, промовляючи трепетні, теплі і щирі слова. Настанови та побажання, а також подарунки від випускників отримали першокласники.



З вітальним словом та важливою інформацією про проведення освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році виступив директор нашого ліцею, Макарчук Сергій Федорович. Також на урочистій лінійці керівник представив свою праву руку - заступника директора з навчальної роботи Бордюг Людмилу Миколаївну, яка замінила на цій посаді Васьківського Василя Івановича. Дякуємо, Василь Іванович, за вашу віддану працю у нашому ліцеї. 

Також на наше Свято знань завітали казкові герої зі своїми побажаннями та порадами учням. 


Перший дзвоник покликав усіх учнів школи на перший урок зі своїми класними керівниками. 

Нехай новий навчальний рік пройде так, як наше свято - яскраво, натхненно, активно, з посмішкою та тільки позитивними емоціями. Досягнень, нових звершень, здоров'я всім нам у новому навчальному році!

Коментарі